Kancák a toppon!

Az idei fedett pályás szezont lezáró díjugrató Fedeles Döntőn a mai napon került sor az 5, 6 éves valamint a 7,8 éves utánpótlás lovak bajnokságának fináléjára, ahol mindhárom kategóriában kanca lett a győztes. Az 5 évesek kategóriáját Horváth Balázs nyerte, a két évvel ezelőtti Kancavizsga szabadonugró győztes sárga kancával,PM Chaccerával (e. Czifra)(Chacco-Blue-Silvio I). A kategória legeredményesebb magyar tenyésztésű lova Quintana lett Zárug Gyulával. A dr.Técsy László által tenyésztett kanca a 2014-es Kancavizsgán prémium minősítést kapott. A 6 éves korosztályban talán nem meglepetésre a mindig kiegyensúlyozottan versenyző, tavalyi 4 éves Kancavizsga győztes, Colonado apaságú magyar sportló kanca, Cessna végzett az élen Kormos Jánossal. Tenyésztő:Pongrácz Viktória.
Az utánpótlás lovak bajnokságában Horváth Balázs megszerezte második győzelmét, hiszen a 7 összevetőből ő volt a leggyorsabb PM Dianával (Diamant de Semmilly-Jaguar Mail), aki ezzel a kategória legeredményesebb magyar tenyésztésű lova is lett. A 7 éves kanca tenyésztője és tulajdonosa Pataki Mihály.
Fiatal fedezőménjeink is ott voltak a legjobbak között, hiszen PM Lavarone, PM Casello és a fekete Cariba Dam is a helyezettek között voltak!
Gratulálunk!

Related Posts