HSH FOAL AUCTION

*****

AUKCIÓS KIÍRÁS HSH ÉS KÜLFÖLDI FAJTÁJÚ CSIKÓK SZÁMÁRA

*****

 

Minőségi csikó aukció, ahol kedvező feltételek mellett értékesíthet csikóját, itthonról, Nemzetközi vevők számára. Most először nem csak a Magyar Sportlovak számára biztosítunk lehetőséget, hogy árverés keretein belül kerüljenek értékesítésre, hanem a hazai tenyésztésű de külföldi fajtában regisztrált csikók is lehetőséget kapnak.

 

Aukció várható időpontja: 2022. szeptember 15-18.

Aukció típusa: online aukció

Aukciós felület: www.hsh.auction

Aukciós videózás, fényképezés és klinikai orvosi vizsgálat időpontja a beválogatott csikók számára:

  1. augusztus 19. (péntek) Budapest – Nemzeti Lovarda

 

Nevezés részletei:

Nevezési határidő: 2022. augusztus 11.

Nevezési díj:

HSH csikók: a Championátus nevezési díja tartalmazza az aukciós válogató nevezését is

Külföldi fajtájú csikók:100€/csikó (ez tartalmazza a fotózás-, videózás- , és az aukciós listázási díjat, valamint az állatorvosi vizsgálat költségét)

 

Nevezési feltételek: Olyan 2022-ben született HSH vagy külföldi fajtában regisztrált sportló csikó nevezhető, melynek tenyésztője/tulajdonosa magyar lakcímmel rendelkező magánszemély vagy vállalkozás. A csikó javasolt minimális életkora 2 hónap, maximális életkora 7 hónap. A csikóról származást, képeket és videót kérünk beküldeni, ezek alapján kerül eldöntésre, hogy jöhet e válogató napra vagy sem.

Az aukció végét követően a tulajdonosok megkapják a válogató során készült képeket és videókat az aukció eredményességétől függetlenül.

Jutalék és egyéb költségek:

Az aukció szervező jutaléka az eladási ár 5%-a. A jutalékot természetesen sikeres eladást követően kell megfizetni, továbbá az aukció szervezői számára minimálárat lehet megadni, így ez alatt nem kerül értékesítésre a csikó.

 

Az aukciót a saját ügyfélkörön kívül az alábbi portálokon hirdetjük:

  • Horsetelex
  • Worldofshowjumping
  • Myhorse Auctions
  • Horse Auctions Europe
  • Hippomundo

 

Nevezés és információ:

info@hsh.auction

Becsey Adrienn +36 70 380 8342

ifj. Andirkó Attila +36 20 253 0312

Nevezéshez kérjük az apa nevét és anya származását megadni vagy horsetelex linket a csikóról. Továbbá kérünk néhány képet és lehetőség szerint egy rövid videót küldeni a csikóról.

 

Budapest, 2022.08.01.

 

 

Related Posts