A hétvégén megrendezésre kerülő Szilvásvárad Masters bővelkedett HSH sikerekben:
A CSI3* Silver Tour 130 cm-es magasságú pályáján Lengyel Róbert és Cazera TSH (Numero Zero x Agropoint Cassiloc) csütörtökön 5., majd pénteken 3. helyen végzett.
Ifj. Szabó Gábor és Genius Conference (Zico Blue x Q-Verdi) a CSYH1* 6 és 7 éves lovak versenyszámában csütörtökön és szombaton is győzelmet aratott 120 és 125 cm-en.
Mráz Tamás és Cornet Champion-N (Cornet Obolensky x Agrentinus) párosa ugyanebben a számban csütörtökön 5. helyen végzett, szombatra pedig a dobogó 3. fokára ugrott.
A csütörtöki napon a CSIJ-A 125 cm-es számában Hermann Zsófia Marianna és Faust (Cristo 5 x Fantasme Courcelle) 4. helyezést ért el.
A CSIU25-A versenyszámban sem maradtak el a sikerek. Csütörtökön 135 cm-en Magyar Balázs és Khania ”F” (Kannan x Ars Vivendi) 4. helyen végzett. Szombaton ugyanebben a versenyszámban a dobogó mindhárom fokára magyar sportló lovasa állhatott, 1. helyen Magyar Balázs végzett másik lovával, Miss Mary Soames ”F”-el (Churchill IC x Agropoint Cosmos), 2. helyezett Buza Patrik Zoltán és For Cornettina-ZS (For Feeling x Cornet Obolensky) lett, a 3. helyezett pedig a csütörtökön is sikeres páros, Magyar Balázs és Khania ”F” (Kannan x Ars Vivendi).
A vasárnapi 140 cm-es döntőben Buza Patrik Zoltán és For Cornettina-ZS (For Feeling x Cornet Obolensky) párosa tartotta magát a 2. helyen, Magyar Balázs és Miss Mary Soames ”F” (Churchill IC x Agropoint Cosmos) 5. helyen végzett.
Pénteken a CSI1* Big Tour 120 cm-es számában Kovács Roland és Lagretta HB (Lagarder x Rolls Royce) állhatott a dobogó legmagasabb fokára, amit egy szombati 2. helyezés után vasárnap ismét el tudtak foglalni a 125 cm-es döntőben.
Petes Maja és Kánaán (Kannan x Chacco-Blue) a pénteki 5. helyéről szombatra a 4. helyre lépett, vasárnap Kámán Nóra és Málna (Agropoint Cassiloc x Positano) párosa 3. helyezést ért el.
A CSICh-A számban a gyermek korosztály mérhette össze tudását. Pénteken Forgács Laura Cosmo-val (Agropoint Cosmos x Trivial) 2. helyezést ért el, a vasárnapi 120 cm-es döntőben pedig Őzse László Nimród és Quilombo (Qui-Boy x Radisson) a 4. helyen végzett.
A hétvége legrangosabb versenyszáma a CSI3* Szilvásvárad Masters World Cup volt, ahol 155 cm-es magasságon versenghettek a lovasok a világ minden tájáról. Legnagyobb dicsőségünk, hogy az összevetés végén az első négy helyen magyar lovas végzett, köztük a 2. helyen Jármy Vince és JB Koronaőr (Keve x Corleone), akik az alappályát és az összevetést is hibátlanul teljesítették.
Szívből gratulálunk minden lovasnak, HSH tenyésztőnek!
Related Posts