CSIKÓCHAMPIONÁTUS 2024

 

Idén is megrendezésre kerül a csikóchampionátus 2024-ben született magyar sportló és magyar sportfélvér csikók részére. A csikónak augusztus 20-án minimum 2 hónaposnak kell lennie. Feltétel, hogy a csikó tulajdonosa rendelkezzen aktív 2024-es MSLT tagsággal. A csikónak lóútlevéllel még NEM KELL rendelkeznie a rendezvény időpontjában, de a csikóbejelentést meg kell tenni az egyesület felé. Idén is biztosítunk lehetőséget csikójelölésre a rendezvény ideje alatt, igényüket kérjük, a nevezési lapon jelezzék.

Helyszín: 1087 Budapest, Kerepesi út 7., Nemzeti Lovarda

Időpont: 2024. augusztus 20., kedd

Állategészségügyi feltételek az anyakancákra nézve:

  • Lóútlevél, melynek tartalmaznia kell a következőket:

  • Lóinfluenza elleni vakcinázás igazolása /alapimmunizálás: első oltás, majd 21-92 napon belül második oltás, utána mindig 6 hónapon belül emlékeztető oltás, + 21 nap

  • Egy éven belüli fertőző kevésvérűségről szóló negatív vérvizsgálati eredmény

  • Három éven belüli takonykórról szóló negatív eredmény

Nevezési díj: 55.000.- HUF, mely tartalmazza a boxdíjat augusztus 20-ára. Előző napi (augusztus 19.) érkezésre 10.000 Ft bokszdíjat számolunk fel.

Nevezési határidő: 2024. július 31.

A nevezéshez 2-2 jó minőségű fényképet és videót kell csatolni a csikóról és a kancáról is. Ez a részvétel feltétele. A nevezés nem jelent azonnal részvételi lehetőséget. Legkésőbb 2024. augusztus 5-én írásban tájékoztatjuk a döntésről a tulajdonosokat.

A rendezvényre a csikókat és kancákat lenyírva, befonva várjuk.

Lehetőség van Five Star Auction csikóaukción is részt venni, aminek augusztus 19-én, hétfőn készül el a videó- és fénykép anyaga. A részvételi szándékot a nevezési lapon jelezzék.

 

Nevezési lap (link)

Related Posts