Contact du Rouet

Contact du Rouet


Születési év: 2014
Fajta: Oldenburgi
Méret: 180cm
Tenyésztője: Lewitzi ménes
Felállítás helye: Hajdúszoboszló
Fedeztetés díja: 220.000+áfa
Kontakt: 06204416311 Magyar Csaba

Conthargos Converter Contender
Fontirell
Cajandra Z Carthago
Jalanda
Goloubet Baloubet du Rouet Galoubet A
Mesange du Rouet
Goldprobe Favorit
Goldperle
Contact du Rouet továbbra is várja a kancákat!
Ménről pár szó:
Kiváló származás, kancacsalád!
Apja, Paul Schockemöhle egyik kedvenc lova, a sajnos nem rég elpusztult Converter x Carthago Z származású, Conthargos. Az istálló egyik legdrágább,elit fedezőménje volt, aki híres kiváló ugróképességéről, és stílusáról nem mellesleg az egyik legjobb ugróörökítő ,csikói mellett, ezt bizonyítja a magas fedeztetési díja is ami már 3000€ körül mozog. 4 évesen Dobrockban a Deister bajnokságot 9,5 ponttal nyerte és könnyen kvalifikálta magát a 2009-es német bajnokságra. Sajnos sérülése miatt nem tudta folytatni saját pályafutását, de fiai és lányai ígyis bizonyítanak helyette. Conthargos csikói komoly összegekért szoktak tulajdonost váltani az árveréseken, illetve számtalan nagydíjas (több 100) és olimpikon lovat is adott már.
Anyai nagyapja pedig a világhíres Baloubet du Rouet aki 3x Világkupa győztes Rodrigo Pessoaval és egyéni olimpiai bajnokok is! Ezen felül évekig vezette a WBFSH ugró fedezőmének világranglistáját amit az utódok eredményei alapján készítenek el.
Contact du Rouet nem mellesleg
még extra kancacsaláddal is büszkélkedhet.
Anyja, Goloubet adta a 165cm-en versenyzett Coupe du Rouet-et, a 160cm versenyzett Freak Outot, a 155cm-en ment Chacolettát a, 150cm-en ment Cartobetet, és rajtuk kívűl még 5db! 140cm felett versenyző testvérét. Ezeken felül még Apai nagyanyja Cajandra Z is adott 6db! 140-160cm-en versenyző lovat. Anyai nagyanyja Goldprobe, aki adta ezt a fantasztikus,értékes tenyészkancát Goloubetet még mellette több 140cm felett versenyző csikójával is büszkélkedhet.
Contact du Rouet kanca testvérei csikói is nagyrészt nagypályás ugrólovak. A mén Oldenburgi fajtájú , aki jelenleg még 140-145cm-en versenyzik. 180cm magas és erős csontozatú. Az orvosi vizsgálaton 100%-osan megfelelt, és hibátlan röntgennel rendelkezik. 5 évesen kezdte a versenyzést és 6 évesen már korosztálya MO.-i ranglistájának 3. helyén állt. Több korosztályos és kiemelt verseny, versenyszámainak győztese! Nemzetközi versenyeredményekkel és helyezésekkel is büszkélkedhet. Tenyészversenyen 6 évesen 3 napig ugrott verőhiba nélkül (több mint 40 lóból csak 5 lónak sikerült) így az előkelő 4. helyet tudta megszerezni. Championátuson a mezőny legfiatalabb lovaként U25 kategóriában 6. helyen végzett. GP versenyszámok helyezettje. HBM-i bajnokság felnőtt kategória győztese.
Csapatversenyekben is szerzett már arany és bronzérmet is úgy, hogy mindig ő volt a csapat felnőtt kategóriájú lova.
Jófejű, nyugodt, nagy mozgású, hatalmas vágtájú mén. Kanca mellett könnyen utazik, és boxban is eláll mellette. Első csikói 2020-ban születtek. Saját csikóink közül mind kiváló ugróképességet mutatnak.
A ménnek HSH fajtában van fedeztetési engedélye.
A mén előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Helyileg Hajdúszoboszlón található.
YouTubeon több videó elérhető a ménről, és csikóiról. Illetve a Facebook oldalon(Contact du Rouet)is található több információ.
2023-as évben netto 220.000ft-ért fedez
fedjegy + 7000ft
Visszatérő tenyésztőknek és több kanca esetén kedvezményes ár külön megbeszélés szerint!
További kérdéseket privát üzenetben vagy az alábbi email címre várjuk.
Ajánljuk minden olyan tenyésztőnek akinek fontos a kiváló genetika a kiemelkedő képesség és az elit származás.
Fedeztetéssel kapcsolatban ezt a számot hívják!
06204416311
Magyar Csaba
Nyomtatás

Mén keresés

Generic selectors
Csak pontos találat
Keresés a címekben
Keresés a tartalmakban
Post Type Selectors
Szűrés kategóriára
Egyéb
Uncategorized