Cariba Dam

Cariba Dam


Születési év: 2009.
Azonosító szám: IM091662013
Fajta: oldenburgi
Színe: fekete
Méret: 167 cm
Tenyésztője: Burkhard Seibel
Felállítás helye: Budapest, Nemzeti Lovarda
Fedeztetés díja: 350 eur
Kontakt: Erdélyi Lóránt +36 20 312 3215

Conello Coriano Corrado I
Option
Doreen XI Reischgraf
Krone
Cohiba Calypso II Cor de la Bryere
Tabelle
Ullah Le val Blanc
Ciwaldie
Cariba Dam modern küllemű, átlagon felüli ugróképességekkel rendelkező, kiegyensúlyozott, energikus, elegáns mén. Kiváló mozgással, temperamentummal, finom, tetszetős megjelenéssel és eleganciával rendelkezik ez a modern oldenburgi fajtájú mén. Cariba Dam az MSTL által rendezett ménszemlén, nemes küllemével és extra ugróstílusával hívta fel magára a figyelmet, két szóval jellemezték: elegancia, légtornász. Eredményes résztvevője volt a korosztályos minősítőknek, többször kapott 9 stíluspont felett a díjugrató versenyeken.
 Cariba Dam nagyteljesítményű ősökkel rendelkezik, Apja: Conello, mely Coriano után született. Anyja egy KWNP kancacsaládból származó ugróteljesítménnyel rendelkező oldenburgi kanca Cohiba. Az anyai oldalon Calipso II után a modern külsőt és nemességét: Courville xx és Le Val Blanc xx angol telivérek adják.
Cariba Dam csikói már megszülettek 2015-2016-2017 ben és rendkívül szép küllemű, elegáns mozgású  csikókat láthatunk utána.   Az  MSLT 2015-ös Csikó championátusán, mely a Nemzeti Vágta keretein belül került megrendezése Cariba Dam Csikója ALMA (Cariba Dam-Landprinz) hozta el a győzelmet.
https://www.youtube.com/watch?v=h4BQu6xAiAQ
https://www.youtube.com/watch?v=8A45myW39lU

Nyomtatás

Mén keresés

Generic selectors
Csak pontos találat
Keresés a címekben
Keresés a tartalmakban
Post Type Selectors
Szűrés kategóriára
Egyéb
Uncategorized