Chico B Z

Chico B Z


Felállítás helye: Budapest, Nemzeti Lovarda
Fedeztetés díja: 500 euro
Kontakt: Fabiancsics Gábor +36 30 966 0845 info@fabiancsicshorses.com

Chacoon-Blue Chacco-Blue Chambertin
Contara
Cindina Cartoon
Widina
Tolanda B Z Tolan R Namelus R
O.Termie
Bolanda Berlin
Lolanda B Z

CHICO B Z

„Az Ambassador”

Chico B Z a 2021-es HSH ménvizsga „Ambassador” ménje, azaz az import mének championja. A több mint 50 felvezetett ménből a legmagasabb pontszámokat kapta a szabadonugró feladatra. 2021-es első fedeztetési idényében nem meglepően kiemelkedő érdeklődés mutatkozott iránta a tenyésztők részéről.

Apja, Chacoon-Blue jelenleg az egyik legdivatosabb ménnek számít a világ sportlótenyésztésében. A Schockemöhle-istálló első számú ménje méltó utódja fantasztikus apjának, Chacco-Bluenak. Nem meglepő módon tökéletes lábtechnikáját és basqueljét 10 pontra értékeltek körungján, fiatal kori sikerei zárásaként ezüstérmes volt a 7 évesek Bundeschampionátusán. CSI*** Nagydíjak helyezettje, a hannoveri olimpiai bajnok, Askan kancacsaládjából, ami 30! fedezőmént és számtalan sikeres sportlovat adott. Chacoon Blue utódai az aukciók legmagasabb áron értékesített egyedei közé tartoznak, fiatal kora ellenére több mint 15 fedezőmén fia van.

Anyai apja, a világhírű Roelofs-istálló ménje, Tolan R , Namelus R után, aki az olimpiai bajnok  Triplle X III-at, illetve Nintendert adta. Az anyai dédapa, Berlin, Világ-és Európa bajnok Gerco Scröderrel. Chico B Z kancacsaládja olyan nemzetközi 1.60 cm-es ugrólovat adott, mint nagynénje Chica B Z. A szürke kanca CSI*** Nagydíjak helyezettje a svájci sztárlovassal Martin Fuchs-szal.

Chico B Z a Magyarországon felállított mének közül kiemelkedő genetikai értékkel bír, a minőségi befektetést kedvelő tenyésztőknek ajánljuk az idei évben is.


Nyomtatás

Mén keresés

Generic selectors
Csak pontos találat
Keresés a címekben
Keresés a tartalmakban
Post Type Selectors
Szűrés kategóriára
Egyéb
Uncategorized