Dasvidaniya F

Dasvidaniya F


Születési év: 2016.
Fajta: HSH
Színe: sárga
Méret: 170 cm
Felállítás helye: Budapest, Nemzeti Lovarda
Fedeztetés díja: 300 euró+áfa
Kontakt: Fabiancsics Gábor +36 30 966 0845 info@fabiancsicshorses.com

Kalimeris D’Ariel Diamant de Semilly Le tot de Semilly
Venise des Cresles
Erica D’Ariel Laudanum xx
Escholiere
Final Destination Z Zeus Arleqiun
Urielle
Praerie Pik Bube I
Gondi

DASVIDANIYA F

„A prémium hazai”

Aki minőségi sportlovat szeretne viszont látni a versenypályákon, bátran válassza ezt a magyar tenyésztésű mént az idei FH kollekcióból!

Dasvidanija F, HSH fedezőmén. Tenyésztési engedélye megszerzése után közvetlenül a díjugrató sportban is bemutatkozott, az idei lesz a harmadik versenyszezonja. A korosztályos stílusversenyek többszörös helyezettje. Fiatal kora ellenére utódai máris kiváló minősítéseket szereztek a tenyésztői rendezvényeken. Az utóbbi évek rendkívül erős HSH Csikóchampionátus mezőnyeiben, többek közt Reserve Champion címet szerzett kancacsikója, de minden felvezetett csikója „prémium” minősítést kapott.

Apja Kalimeris D’Ariel Nagydíj szinten versenyzett Hevessy Barnabással, hatalmas képességét számos utódjának örökítette. Nagyapja, Diamant de Semilly, az utóbbi évtized egyik legmeghatározóbb ménje, aki jelenleg Chacco-Blue után a második a fedezőmének világranglistáján. Apai nagyanyja, a sztárkanca Erica D’Ariel, akinek hat csikója jutott Nagydíj szintig, köztük Kalimeris édestestvérei a fedezőmén Muscaris D’Ariel és a nemzetközi Nagydíjas Prunella D’Ariel.

Anyja, Final Destination Z, az MSLT elit kancája, Nagydíj szinten versenyzett Magyarországon és a környező országokban is. Nagyanyja több Nagydíj szinten versenyző lovat adott. Anyai apja Zeus olyan sztárokat adott az ugrósportnak, mint Zandor Z, 21 fedezőmén fia van és a világ legjobb ménjei közt tartják számon.


Nyomtatás

Mén keresés

Generic selectors
Csak pontos találat
Keresés a címekben
Keresés a tartalmakban
Post Type Selectors
Szűrés kategóriára
Egyéb
Uncategorized