Kisimov

Kisimov


Születési év: 2016.
Fajta: OLD
Színe: pej
Méret: 170 cm
Tenyésztője: Joachim Krull
Felállítás helye: Budapest
Fedeztetés díja: 400 euro
Kontakt: Fábiáncsics Gábor +36 30 966 0845

Kannan Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Cemeta Nimmerdor
Wozieta
Cameron B Cassus Cassini I
Inka
Lipigra Achill-Libero H
Pauline

Kisimov egy 3 éves impozáns megjelenésű, kiváló ugró képességű fiatal mén. 2018-ban németországi tenyésztési engedélyt kapott a Mecklenburgi Körungon, majd 2019-ben az MSLT által szervezett ménvizsga bajnoka lett.

Kisimov apja, Kannan, az egyetlen mén a világon, aki 2010 óta tagja a legjobb 12 ménnek a WBFSH ranglistája szerint. A méltán híres Voltaire utódja egy fantasztikus versenykarrier után vált elérhetővé a tenyésztők számára. Csikói kivételes képességeket mutatnak a nemzetközi porondon is, számos Grand Prix győzelmet tudhatnak magukénak. Kisimov féltestvére, Nino des Buissonnets, a 2012-es londoni olimpián tudott győzedelmeskedni Steve Guerdat lovaglásával. Kannan utódait erő, óvatosság és a komoly versenyszellem jellemzi.

Az anyai nagyapa, Cassus a világ egyik legismertebb ugróörökítőjének, Cassini I-nek az fia, aki számos sikeres utódot adott a lovassportnak. Cassus maga is sikeres volt a sportban, Christian Ahlmannal számos győzelmet szereztek világkupákon és a legmagasabb szintű versenyeken.


Nyomtatás

Mén keresés

Generic selectors
Csak pontos találat
Keresés a címekben
Keresés a tartalmakban
Post Type Selectors
Szűrés kategóriára
Egyéb
Uncategorized