Rangos

Rangos


Születési év: 2016.
Fajta: HSH
Színe: pej
Méret: 174 cm
Tenyésztője: Kinizsi 2000 Mg.Zrt.
Felállítás helye: Hódmezővásárhely
Fedeztetés díja: 110000 Ft+áfa
Kontakt: Czuczi Horses +36 30 407 80 30

CHURCHILL IC CASALL CARETINO
KIRA XVII
ZERINA CERO
TEKLA II
RIVALDA RAMOS Z REBEL Z
ALMGAU Z
MEDÁLIA GOLIATH
ARGENTINA-C

 

A  2020-as MSLT Ménkörung reserve champion ménjeSzármazásában a legeredményesebb örökítő mének találhatóak meg. Küllemében a modern sportló megtestesítője. Nagy méretű, atletikus, hosszúlábú, nagyon jó felső vonallal, nemes, értelmes fejjel.Mozgásában kimagasló alapjármódokkal rendelkezik lépés, ügetés és vágta jármódokban egyaránt. Lovaglásban együtműködő és nagyon kényelmes. Ugró munkáját nagy képesség, nagyon jó ugrótechnika és kimagasló rúdintelligencia mellett óvatosság jellemzi.  

PictureChurchill IC (Casall -Cero)

Rangos apja – Churchill IC 2015-ban az MSLT Ménkörungján a legmagasabb pontokat kapta a Bíráló bizottságtól és a szabadon ugró sztárja volt, majd Kovács Henrivel a Fedett Pályás Bajnokság II. helyezettje volt. 2016-ban eladásra került Ludger Beerbaum istállójába, és még abban az évben a németországi Bundeschampionat középdöntőjének II. helyét szerezte meg lovasával, Ralf Schneiderrel ezzel kvalifikikálva magát a legjobbak közé a döntőben.  A döntő előtt egy sérülés miatt a bajnokságot befejezni nem tudta.  Csikói egyöntetűen kimagasló intelligenciával rendelkeznek valamint mozgásban és ugróképességben egyaránt kiemelkedőek.

Picture

Rangos anyai nagyapja Ramos Z nemzetközi nagydíjak (160 cm)  résztvevője volt.  Hevesy Barnabással a nyergében kétszeres Nemzetek Díja Győztes csapat tagja. A páros indult az 1998-as Római Világbajnokságon. Ramos Z apja, Rebel Z teljes testvére Ludger Beerbaum híres lovának , Ratina Z -nek.


Nyomtatás

Mén keresés

Generic selectors
Csak pontos találat
Keresés a címekben
Keresés a tartalmakban
Post Type Selectors
Szűrés kategóriára
Egyéb
Uncategorized