Sandokan

Sandokan


Születési év: 2008.
Fajta: HANN
Színe: fekete
Méret: 168 cm
Tenyésztője: Schubert Hens-Werner
Felállítás helye: Budapest, Nemzeti Lovarda
Fedeztetés díja: 400+ 400 euró vemhesség garancia!
Kontakt: Fabiancsics Gábor +36 30 966 0845 info@fabiancsicshorses.com

STAKKATO SPARTAN SERVUS
GOTTILDE
PIA PYGMALION
GOLDFEDER
LARE LANDOR S LANDADEL
FUREIDA 2
GEONA R GRAF GRANNUS
DOLORIS

SANDOKAN

„A fekete párduc”

 

Bundeschampion. Azon kevés fedezőmének egyike Magyarországon, aki CSI­­***** versenyeredményekkel rendelkezik. A hannoveri mén majdnem az összes német fajtában rendelkezik tenyésztési engedéllyel, ezen kívül a svéd sportló és a magyar sportló fajtába is törzskönyvezhetők a csikói. Anyja, Lare három nemzetközi eredményekkel rendelkező sportlovat adott. Ez a család adta a szintén Stakkato apaságú Nagydíj szinten versenyző fedezőmént, Stakkato’s Boyt. Sandokan legidősebb évjárata idén 8 éves, több kiváló eredménnyel rendelkező utódja van a sportban. Magyarországon 2020-ban születtek első csikói, ugyanebben az évben a HSH Csikóchampionátuson San Claudia nevű kanca csikója prémium minősítést kapott és helyezett lett a mindig rendkívül erős kancák mezőnyében. A mén nagy népszerűségnek örvend a magyar sportlótenyésztők körében.

Sandokan számokban:

Feldblümchen kancacsalád – 23 fedezőmént adott

70 napos teljesítményvizsga – a maximális 10 pont a szabadonugró feladatra

Bundeschampionát 5 éves kategória győztes – 9.5, 9.7. 9.5 p – 20 éves rekordot döntött meg pontszámaival!

Apja, Stakkato 12-szer vezette egymás után az FN Breeding Value of Jumping Sires ranglistáját, hannoveri és német bajnok lett, lovasával Eva Bitterrel. Anyai apja Landor S az év hannoveri ménje volt 2004-ben, 21 fia rendelkezik tenyésztési engedéllyel. Származása hatszorosan vezethető vissza a hannoveri legendára, Gotthardra.

Sandokánt azoknak az igényes sportlótenyésztőknek ajánljuk, akiknek az elsőrangú pedigrén felül a választásban szempont a nagyszerű sajátteljesítmény!

 


Nyomtatás

Mén keresés

Generic selectors
Csak pontos találat
Keresés a címekben
Keresés a tartalmakban
Post Type Selectors
Szűrés kategóriára
Egyéb
Uncategorized